Overlijden Noud Fransen

13 mei 2018 | 0 reactie(s)

Wij ontvingen het droevige bericht dat Noud Fransen op 82-jarige leeftijd is overleden. In korte tijd verliest Neerkandia weer een man met een groot groen-wit hart.

Heel veel jaren hebben wij dankbaar gebruik mogen maken van de inzet van Noud als sportparkvrijwilliger. Wekelijks was hij tijdens de vrijdagochtend op ons sportpark van de partij. Noud voerde dan allerlei klussen uit. Het aanbrengen en het onderhouden van de doelnetten was een speciale taak van hem.

In het verre verleden was Noud een dragende speler van Neerkandia 2. Als voorhoedespeler stond hij garant voor de nodige doelpunten. Ook hebben wij Noud leren kennen als een trouwe supporter van ons vaandelteam. Samen met zijn vrouw Mia zijn veel thuis- en uitwedstrijden van Neerkandia 1 bezocht. Hij was trots op de voetbalprestaties van zijn zoon Frans en zijn kleinzoon Sam.

Tijdens de laatste fase van zijn leven liet zijn verslechterde gezondheid, een bezoek aan ons sportpark niet meer toe. Toch bleef Noud bijzonder geïnteresseerd in het wel en wee van zijn club.

Helaas moeten wij afscheid nemen van Noud. Slechts goede herinneringen aan hem blijven over.
Wij wensen zijn naasten veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.

Bestuur en leden v.v. Neerkandia

Noud Fransen

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Reactie plaatsen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.