Welkom op Neerkandia.nl


Verbouwing kantine Deel 1

24 juni 2018 | 0 reactie(s)

Deel 1 van de verbouwing van de kantine is afgerond. Afgelopen week is alles uit de kantine gehaald, zoals het achterste gedeelte van de bar en het plafond. Wil je zien hoe dit allemaal verlopen is staan er Facebook van Neerkandia nog meer foto’s van het demonteren van de kantine.

Seizoensafsluiting

Penalty bokaal 2018

19 juni 2018 | 0 reactie(s)

Vrijdagavond, tijdens de jaarlijkse Neerkandia Cup, hebben de finalisten van de Penalty bokaal strafschoppen genomen op de keeper van Neerkandia 1, Fabian Scholten.

Bij de jongste jeugd is Thijs Biemans de winnaar geworden. Bij de oudere jeugd wist Kjell Kusters de strafschoppen het beste te benutten.

 

Seizoensafsluiting

Seizoensafsluiting

31 mei 2018 | 0 reactie(s)

Beste Leden,

Op 15 juni, 17.45 uur, staat de Seizoensafsluiting alweer op het programma. In vergelijking met voorgaande jaren zal deze op vrijdagavond georganiseerd worden in plaats van zaterdagavond.

Aansluitend aan de Neerkandia Cup zal rond 19.30 uur de jaarlijkse penalty en strafworpen bokaal bepalen wie er het beste onder druk kan presteren. De avond zal afgesloten worden met de prijsuitreiking en de huldiging van alle jeugd kampioenen.

Op zaterdag 16 juni, tijdens het minivoetbaltoernooi, zal de jaarlijkse fietstocht plaatsvinden. Om 14.00 uur verzamelen we in de tent op het sportpark. De start van de fietstocht is om 14:15 uur. Opgeven voor de fietstocht kan bij Marcel Janssen – marceljanssen@upcmail.nl.

We hopen jullie allemaal weer te zien bij de Seizoensafsluiting.

Met sportieve groet,
De activiteiten commissie

Seizoensafsluiting

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Poll

Ass.Scheidsrechter

Assistent scheidsrechter

Hoe zie jij de rol van de Assistent scheidsrechter in de toekomst

Blijft de hele wedstrijd op dezelfde helft staan

Buitenspel is voor de scheidsrechter en niet voor de assistent

Alleen spelen met een scheidsrechter

Hetzelfde als nu